Când ai fost ultima dată la un control?

zambet sanatos

Uzi florile de trei ori pe săptămână, schimbi uleiul mașinii la fiecare trei luni, și înlocuiești bateriile din telecomanda de aer condiționat o dată pe an. De asemenea dantura ta are nevoie de un control regulat la medicul dentist .

În timp ce obiceiurile de zi cu zi legate de igiena orală sunt esențiale pentru o bună sănătate orală, igienizările dentare profesionale la cabinetul nostru asigură dinților tăi un grad mai mare de curățare. Recomandăm pacienților noștri să facă un control al sănătății orale o dată la șase luni. În plus, față de o curățare și lustruire a dintilor, aceste vizite regulate ajută la detectarea și prevenirea cariilor dentare și a bolilor parodontale. De asemenea, se evaluează starea plombelor mai vechi, a restaurărilor protetice dentare.

Dacă sunteți predispuși la boli orale, poate fi necesar să vizitați cabinetul nostru mai des decât o dată la șase luni. Factorii care contribuie la apariția acestor boli includ vârsta, sarcina, consumul de tutun, afecțiuni medicale generale precum diabetul și xerostomia.

Asigură-te că dinții tăi obțin atenția profesională pe care o merită. Dacă ești restant la controlul de rutină al dinților, te așteptăm să ne contactezi pentru o programare.