Termeni și Condiții

Odată cu accesarea și navigarea pe acest site web, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare prezentate mai jos. Acești termeni și condiții se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează website-ul, domeniile, subdomeniile sau aplicațiile aferente.

  1. Conținut website și Drepturi asupra acestuia: conținutul website-ului, a domeniilor, subdomeniilor și aplicațiilor aferente (textele, imaginile precum și celelalte elemente prezente) sunt furnizate doar cu scop informativ și uz personal vizitatorilor/utilizatorilor și nu poate fi reprodus, copiat, transmis, distribuit sau republicat în vreun fel decât cu un acord scris din partea titularului. Întreg conținutul, concepția grafică, materialele foto, video, texte și toate elementele componente ale acestui proiect sunt proprietate protejate prin Legea Copyright-ului.
  2. Răspundere: Deși încercăm în permanență să păstrăm conținutul cât mai actualizat, ne rezervăm dreptul de a publica informații având doar titlu informativ, declinând orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite în urma accesării website-ului, a domeniilor, subdomeniilor și aplicațiilor aferente, precum și cu privire la virușii sau alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul website-ului către calculatoarele vizitatorilor/utilizatorilor. În altă ordine de idei, Ultra Med poate fi considerat responsabil în nici o situație particulară directă sau indirectă pentru daune produse prin accesarea website-ului, a domeniilor, subdomeniilor și aplicațiilor aferente și nici de acuratețea acestora.
  3. Securitate: Prin accesarea website-ului, a domeniilor, subdomeniilor și aplicațiilor aferente, vizitatorii/utilizatorii își exprimă acordul să nu altereze, dezactiveze, eludeze sau interfereze în orice fel cu elementele de securitate ale website-ului, a domeniilor, subdomeniilor și aplicațiilor aferente, precum să nu decurgă nici la alte variante de acțiuni ce ar aduce daune sau prejudicii Ultra Med. În această situație, vor accepta să despăgubească eventuale despăgubiri raportate la daunele realizate, pentru toate situațiile sus menționate.
  4. Alte informații: În cazul în care vi se vor solicita informații cu caracter personal, acestea vor avea ca scop identificarea dvs pentru a vă putea contacta sau pentru a facilita comunicarea cu dvs. Aceste informații vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice. Ultra Med va păstra confidențialitatea acestor informații (conform legislației în vigoare referitoare la protecția informațiilor cu caracter personal). Pentru lămuriri suplimentare vă rugăm să consultați secțiunea Politică de confidențialitate și Cookie-uri.

Considerăm așadar că odată cu accesarea website-ului, a domeniilor, subdomeniilor și aplicațiilor aferente, ați acceptat fără nici o rezervă toate cele mai sus menționate și le veți respecta întru totul.

În cazul în care există întrebări, nelămuriri sau situații particulare referitoare la accesarea și navigarea în condiții optime a website-ului, a domeniilor, subdomeniilor și aplicațiilor aferente, vă rugăm să ne contactați.

Mulțumim.