Despre Noi

Cine suntem

Câteva cuvinte despre noi

Suntem o echipă de profesioniști care lucrează într-un mediu primitor și confortabil unde țelul nostru este să ne ocupăm în mod amănunțit de sănătatea cavității bucale în ansamblul ei și în relație cu bunăstarea întregului organism.

În mod sistematic, sănătatea pornește de la gingii și dinți curați și sănătoși, precum și de la un maxilar și mușchi faciali relaxați. Dorim să știm care sunt obiectivele dumneavoastră în materie de sănătate pentru a concepe un plan care să vă ajute să realizați și să vă păstrați sănătatea cavității bucale pentru întreaga viață.

Ne angajăm ca prin excelență să răspundem așteptărilor dumneavoastră în fiecare zi.

Misiunea noastră este să creăm zâmbete frumoase și naturale și să sporim bunăstarea generală a pacienților noștri folosind vasta noastră experiență și cele mai noi tehnologii dentare, într-un mediu agreabil și lipsit de stres.

Faptul că menținem un standard de excelență în ingrijirea dentară personalizată ne permite să furnizăm servicii dentare de calitate pe care pacienții noștri le merită.

O experiență pozitivă

Personalul nostru prietenos și competent este dedicat confortului pacienților și calității ingrijirii pe care o acordă.

Înțelegem cât de incomod se simt unii pacienți cu privire la vizitele la dentist și felul în care noi putem face diferența, oferindu-vă o experiență relaxantă și pozitivă.

Întreaga noastră echipă este dedicată în a vă oferi îngrijire și servire excelentă și personalizată pentru a vă face vizitele cât mai confortabile și mai plăcute cu putință.

Oferim toate serviciile care țin de stomatologia generală sau cosmetica dentară.
În plus, colaborăm cu specialiști renumiți și de o înaltă calificare profesională pe segmentele legate de Parodontologie (boli ale gingiei), Implantologie, Endodonție (tratamente de canal), Pedodonție (stomatologia la copii) și alte specialități.

Cu această echipă vă oferim o îngrijire dentară amplă, calitate și soluții legate de stomatologia preventivă.

Vă așteptăm!

Ne bucurăm să vă cunoaștem!

Echipa Noastra

Dr. Martinescu Lavinia

Medic specialist chirurgie dento-alveolara

Dr. Bolchis Vanessa

Medic rezident stolatologie generala

Dr. Barsan Cristiana

Medic specialist endodontie

0 +
Cazuri Rezolvate
0 +
Ani de Experienta
0
Membrii ai Echipei
0 +
Recenzii Pozitive

Date de Contact

Programează-ți o întâlnire cu noi astăzi

Avem cea mai recentă tehnologie și echipamente de ultimă generație, astfel încât să putem oferi cea mai bună îngrijire pentru nevoile dumneavoastră.

Numar De Telefon

Simte-te liber să ne contactezi

+40 723 372 767

info@ultra-med.ro

Adresa Sediu

Sediu Ultra-Med

str.Pavel Jumanca, nr. 14, Timişoara