Implantologie

Implantologie

Un implant dentar este un dispozitiv chirurgical care este plasat in osul maxilar, in locul unui dinte care lipseste, si lasat sa fuzioneze cu acesta pe o perioadă de 3 pana la 6 luni.  Sunt fabricate din titan, si datorita proprietatilor lor nu sunt respinse de organism.

Beneficiile implanturilor dentare

Unul dintre principalele beneficii ale implanturilor dentare este faptul ca ele arata si functioneaza  ca dintii naturali in comparatie cu alte  optiuni de inlocuire ale dintilor lipsa. Spre deosebire de puntile dentare, care depind de dintii din jur pentru sprijin, implanturile dentare sunt de sine statatoare, fara a afecta alti dinti.

Implanturile dentare necesita ca intretinere  periajul regulat, folosirea atei dentare si vizitele periodice de igienizare profesionala.

Etapele de tratament cu implanturi dentare

Pasul 1: Consultatia pentru implant dentar

Consultatia pentru implant dentar presupune o vizita in cabinetul nostru.

Vom examina gingiile ,maxilarul, ocluzia , si de asemenea vom interpreta investigatiile radiologice necesare pentru inserarea implantului dentar. De asemenea este posibil sa cerem analize de sange, pentru a verifica statea generala de sanatate.

Pasul 2: Interventia chirurgicala de inserare a implantului

Daca sunteti un bun candidat pentru implanturi dentare, următoarea procedura este plasarea chirurgicală a implantului de titan în osul maxilarului.

Utilizarea anesteziei locale face procedura confortabila pentru pacienti.

In functie de necesitate, se pot face aditii osoase.

Pasul 3: Perioada de vindecare

Odată ce implanturile au fost plasate, succesul implantului depinde de capacitatea corpului dumneavoastra de a se vindeca. Exista o perioadă de asteptare de 3 pana la 6 luni pentru ca implantul sa se integreze in osul maxilar, formand o baza puternica pentru dintele de inlocuire.

Pasul 4: Restaurarea dentara

Ultimul pas este sa va restabilim zambetul cu o restaurare, care poate include:

Coroana dentara

Punte susținută pe implanturi

Proteza dentară susținută pe implant (totala sau partiala)

În mod sistematic, sănătatea pornește de la gingii și dinți curați și sănătoși, precum și de la un maxilar și mușchi faciali relaxați.

Ne angajăm ca prin excelență să răspundem așteptărilor dumneavoastră în fiecare zi.

Numar De Telefon

Simte-te liber să ne contactezi

+40 723 372 767

Adresa Sediu

Sediu Ultra-Med

str.Pavel Jumanca, nr. 14, Timişoara